WONDER WOMAN 1984 U CINEPLEXXU


OD 24. DECEMBRA

Najiščekivaniji film ove godine ,,Čudesna žena 1984“ konačno na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City!

Karte u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umjetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posjetioce Cineplexx bioskopa. ,,Čudesna žena 1984“ zablistaće na velikom platnu od četvrtka 24. decembra, a ulaznice za ovaj blokbaster već su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj nastavak režirala je Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog vijeka. Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gadot, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Projekcije u bioskopu se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mjera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Čudesna žena 1984

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Čudesna žena 1984