VERA: ULAZNICE U PRODAJI


OD PETKA, 18. NOVEMBRA


Istinita priča o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata u Cineplexx bioskopu!

Ulaznice su u prodaji!

detalji

Film Vera inspirisan je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”.

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, njemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Vera Pešić, koja je 1944. godine strijeljana zajedno sa svojom majkom Anđom kada je imala 25 godina, bila je kompleksna i zanimljiva ličnost, u šta se publika može uvijeriti ako pogleda film. Pozivamo vas da pogledate priču o ženi u muškom svijetu i uživate u drami koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Odličnu glumačku ekipu čine Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, dok režiju potpisuje Nedeljko Kovačić.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Vera

Film “Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”.

Vera