TEENS NIGHT AFTER – POSLE SREĆNOG KRAJA


SRIJEDA, 24. AVGUST U 20:00H


Velika završnica serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice na velikom platnu Cineplexxa uz poklone iznenađenja!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Snimljen prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, stiže nam četvrti dio jedne od najgledanijih filmskih franšiza AFTER, i to na Teens Night događaju u srijedu, 24. avgusta od 20 časova.

Za pripadnice ljepšeg pola pripremili smo poklon* - Juicy Bomb Essence sjaj za usne, a najsrećnije goste NutrinoLab obradovaće Squeezzy ukusnim poklonom!

Ljubav Tese i Hardina oduvijek je bila komplikovana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne poznaje nikakve granice. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju toliko jedno od drugog. Tesa više nije ona slatka, jednostavna, dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina - kao što je on okrutni, ćudljivi dečko u kog se ona zaljubila.

Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo?

Saznajte na Teens Night događaju! Ulaznice su u prodaji!

After - poslije srećnog kraja

Velika završnica serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, snimljenog prema bestseleru Ane Tod koji je proglašen globalnom senzacijom.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

After - poslije srećnog kraja