SVEČANA PREMIJERA JUŽNI VJETAR


3. NOVEMBAR U 20H

Premijera uz ekipu iz filma u Podgorici!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film „Južni vjetar”, reditelja Miloša Avramovića, biće premijerno prikazan u Podgorici, u bioskopu Cineplexx Delta City u subotu 3. novembra. Svečanoj premijeri prisustvovaće dio autorske i glumačke ekipe filma.

Oslikavajući drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, reditelj Miloš Avramović predstavio je život one generacije koja nije lično iskusila devedesete, ali su se tragovi ovih godina i te kako osjetili u njihovim životima.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev.

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity i izvođači kao što su Rasta, Senidah i Coby.

Karte za premijernu projekciju u bioskopu Cineplexx Delta City su u prodaji, rezervacija nije moguća!

Južni vjetar

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Južni vjetar