SPECIJALNA PROJEKCIJA JUŽNI VJETAR UBRZANJE


PETAK, 12. NOVEMBAR
20:00 I 20:15H

Maraš i Baća pred publikom u Podgorici!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Najomiljeni momci su se vratili! Posle više od tri godine isčekivanja, Maraš, Baća, Sofija i Luka se vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

Specijalna projekcija filma Južni vjetar – UBRZANJE na kojoj će prisustvovati autorska i filmska ekipa filma biće održana u petak, 12. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City sa početkom u 20:00 i 20:15h.

UBRZANJE
je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtijevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vjetra predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvjesnu.
Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sljedeća scena je zahtijevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomjera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama…

UBRZANJE prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Fenomen JUŽNI VJETAR u svom prvom dijelu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film za prethodne dvije decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije. Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbježno je postao i najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa.

Južni vjetar 2 - Ubrzanje

Nastavak filma Južni Vjetar iz 2018. i istoimene TV serije.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Južni vjetar 2 - Ubrzanje