SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA ,,BILO JEDNOM... U HOLIVUDU“


ČETVRTAK, 15. AVGUST, 20 ČASOVA

Oživi duh kasnih šezdesetih uz Tarantinov deveti film ,,Bilo jednom... u Holivudu“!

Karte su u prodaji!

FXN

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nekadašnja zvijezda vestern TV serija, poznati kaskader i talentovana ljepotica sprovešće te kroz seriju događaja te davne 1969. godine u devetom Tarantinovom filmu!

Isplaniraj 15. avgust od 20 časova i pridruži se odabranoj ekipi koja ima priliku da uživa u dobro poznatom stilu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Stil oblačenja tokom kasnih šezdesetih samo će dočarati atmosferu iz filma prisutnima, zato slobodno pokaži šta je za tebe najbolja kombinacija tog vremena i dođi u bioskop Cineplexx Delta City! Očekujemo vas uz piće dobrodošlice, pjenušavo vino Freixenet.

Premijera u najvećim svjetskim prestonicama i oduševljenje prisutnih govore u prilog očekivanjima koja film nosi.

Tarantino je iskoristio istorijsku pozadinu i događaj koji se odigrao kako bi kroz živote više pojedinaca prikazao osjećaj zlatnog doba koji je Holivud tada nosio. Kroz priču Šeron, Rika i Klifa doživi te momente na velikom bioskopskom platnu!

Svoju kartu možeš kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City ili online uz Cineplexx bonus karticu.

Karte su u prodaji!

Bilo jednom... u Holivudu

Ovog ljeta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Bilo jednom... u Holivudu