"KOKO" PRETPREMIJERE

28.12-3.01.

Najnovija animirana avantura iz čuvenog Dizni-Piksar studija stiže nam pretpremijerno 28. decembra!

Ulaznice uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Divna, živopisna porodična priča "KOKO", koja je dobila dvije nominacije za Zlatni globus i to za najbolji animirani film i najbolju originalnu numeru u 2017.godini, na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se od 28. decembra!

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspješni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih uslijed niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje i uživajte u neponovljivoj avanturi koja nam dolazi iz Dizni/Piksar univerzuma! Režiju ovog animiranog spektakla potpisuje Li Ankrič koji je već dirnuo publiku širom svijeta filmom „Priča o igračkama 3”.

Ulaznice uskoro u prodaji!

Koko

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspiješni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Koko