PRETPREMIJERNO TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA!


OD NEDELJE, 27. SEPTEMBRA

Ne propusti da pogledaš pretpremijerno muzički filmski hit u bioskopu Cineplexx Delta City!
Sinhronizovano!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon velikog uspjeha filma iz 2016, najslađi Trolovi se vraćaju na veliko platno Cineplexx bioskopa. Od nedjelje, 27. septembra publika će imati priliku da zajedno sa Makom i Zakeralom krene na Svjetsku turneju daleko izvan granica poznatog u filmu „Trolovi: Svjetska turneja“.

Ekipu koja je učestvovala u sinhronizaciji najveselijeg filma ikada napravljenog čine: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi…

Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Karte su u prodaji!

Trolovi - Svjetska turneja

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Trolovi - Svjetska turneja