PRETPREMIJERA FANTASTIČNE ZVIJERI


UTORAK, 13. NOVEMBAR OD 20 ČASOVA

Nova poslastica za ljubitelje svijeta čarobnjaka, dolazi nam iz pera J.K. Rouling i studija Vorner Bros u filmu „Fantastične zvijeri: Grindelvaldovi zločini”.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zvijeri i gde ih naći”, na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City dolazi nam nastavak „Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini” i to pretpremijerno u utorak 13. novembra od 20 časova.

U novom nastavku Fantastičnih zvijeri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dumbledora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, prije nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zvijeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.

Gledaćemo Džuda Loua u ulozi mladog Albusa Dambldora, Džoni Dep je Grindelvald, Edi Redmejn se opet pojavljuje u ulozi heroja Njuta Skamandera, a tu su i Ezra Miler, Kalum Turner, Zoi Kravic, Ketrin Voterston, Den Fogler i Klaudija Kim.

Karte za pretpremijernu projekciju filma u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Fantastične zvijeri - Grindelvaldovi zločini

Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zvijeri i gdje ih naći ”, slavna autorka Heri Poter serijala, J.K. Rouling, i studio Vorner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Fantastične zvijeri - Grindelvaldovi zločini