GUČIJEVI - ULAZNICE U PRODAJI


OD ČETVRTKA, 25. NOVEMBRA

Film inspirisan istinitim skandalom.
Priča o ambiciji, pohlepi, izdaji i ubistvu. I modi.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film GUČIJEVI inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vrijedi i dokle će porodica ići, radi kontrole.

Prožeta skandalima, porodična drama iz stvarnog života GUČIJEVI, najnoviji je film Ridlija Skota, režisera neprevaziđenih klasika Osmi putnik, Blejd Raner, Gladijator i Telma & Luiz. Film će vas povesti u uzbudljivo istraživanje u trajanju od tri decenije kroz zapetljanu istoriju nekoliko generacija porodice Guči.
Ovo je priča o ambiciji, pohlepi, izdaji i ubistvu. I modi.

Brend Guči je prepoznatljiv i cijenjen širom svijeta, a kreiran je po prestižnoj modi osnivača brenda Gučija Guči, koji je otvorio svoju prvu prodavnicu kvalitetne kožne galanterije u Firenci prije tačno sto godina.

Zbog velikog interesovanja savjetujemo da ulaznice kupite na vrijeme i doživite ovaj film onako kako treba – na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City.

Gučijevi

Film GUČIJEVI je inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu kojea se krije iza italijanske modne kuće Guči.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Gučijevi