PRETPREMIJERA “FERDINAND”

od 14. DECEMBRA

Ferdinand, veliki bik sa još većim srcem od 14. decembra pretpremijerno na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City!

Ulaznice već u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Od reditelja Karlosa Sandane koji nam je donio omiljene svjetske hitove “Rio” i “Ledeno doba”, stiže “Ferdinand”, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće po cijeli dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima. Film, koji je obilježio dJetinjstva mnogih generacija, imaćemo priliku da pogledamo pretpremijerno od 14. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City.

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine u produkciji Diznija, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

Kada ga ljudi pogrešno dožive kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u nevjerovatnu avanturu.

Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smiju da postoje i da ne treba da sudimo ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.


U sinhronizovanoj verziji, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje poznati glumac Aleksandar Radojičić.


Ulaznice za pretpremijerne projekcije dostupne su na blagajnama bioskopa.

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je donio omiljene svjetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Ferdinand