PREMIJERA FILMA „TAKSI BLUZ”


Premijerno romantična domaća komedija „Taksi Bluz”, reditelja Miroslava Stamatova, u subotu, 26. januara u 20:00 i 20:30 časova u bioskopu Cineplexx!

Karte u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Andrija Milošević stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City u šarmatnom i uzbudljivom filmu TAKSI BLUZ! Svečana premijera, kojoj će prisustvovati autorska i glumačka ekipa filma, biće održana u subotu, 26. januara u 20:00 i 20:30 časova.

Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznjedriti gomilu suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

U glavnim ulogama će se pored Andrije naći i Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković.

Karte u prodaji!

Taksi bluz

TAKSI BLUZ“ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie".

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Taksi bluz