PREMIJERA FILMA „GRINČ” 3D


NEDJELJA 18. NOVEMBRA

Pogledajte među prvima fenomenalnu 3D animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa o nestašlucima omiljenog mrguda Grinča!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Da li ste spremni za duhovitu, toplu i prazničnu priču? Povedite najmlađe i iskoristite priliku da među prvima pogledate animiranu avanturu o nedoljivom zelenom namćoru!

“Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture mijenja zahvaljujući neobuzdanom duhu djevojčice koja vjeruje u Božić i čaroliju praznika. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća, svjetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego obično, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbijedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, riješio je da se maskira u Deda Mraza.

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj verziji, a glasove junacima pozajmili su glumci i ljudi iz javnog života među kojima: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić…

Karte* su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

*Za premijernu projekciju ne važe redovni popusti na cijenu karte


Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Grinč