PREMIJERA FILMA REALNA PRIČA


NEDJELJA, 15. DECEMBAR U 20:00H

Svečanu premijera filma Realna priča uz prisustvo glumačke ekipe u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Svečana premijera rediteljskog filmskog prvjenca Gordana Kičića „Realna priča“ na kojoj će se podgoričkoj publici pokloniti glavni glumci ovog ostvarenja, Gordan Kičić i Nina Janković, zakazana je za nedjelju, 15. decembra, sa početkom u 20 časova, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto vjeruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i sa slučajnim prolaznicima.

U iščekivanju velike uloge za koju vjeruje da će riješiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osjećaj za realne probleme.

U filmu osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i djevojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković…

Na radost publike, premijeri će prisustvovati glumci Gordan Kičić i Nina Janković.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City!

Realna priča

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Realna priča