PREMIJERA FILMA GRUDI


SRIJEDA, 22. JANUAR U 20H

Film crnogorske rediteljke Marije Perović premijerno u Cineplexxu!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film ,,Grudi” u režiji Marije Perović premijerno će biti prikazan 22. januara u 20 sati u bioskopu Cineplexx Delta City uz prisustvo autorske i glumačke ekipe.

Film je nastao po predlošku serije “Grudi” i predstavlja zajednički regionalni projekat, uz učešće produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije.
Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

Uloge tumače Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Nada Šargin, Dubravka Drakić, Mira Banjac, Peđa Bijelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović i drugi.

Scenario je napisala Vladislava Vojnović po ideji Marije Perović. Producentkinje filma su Marija Perović i Dubravka Drakić.

Grudi

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Grudi