AVATAR: PUT VODE - ULAZNICE U PRODAJI!


Od srijede, 14. decembra


Nastavak jednog od najgledanijih filmova u istoriji svjetske kinematografije konačno u Cineplexxu!

Ulaznice su u prodaji!

detalji

Svijet se priprema za još jedan revolucionarni iskorak u svijetu 3D filma U ostvarenju AVATAR: PUT VODE koju nam je cijenjeni sineasta Džejms Kameron prethodno obećao.

Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svijet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington i Zoi Saldana.


Kako i sam naslov nagovještava Avatar: put vode većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unaprijeđenom tehnologijom. Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom prostoru, glumačka ekipa koja uključuje i slavnu Sigurni Viver dobitnicu nagrade BAFTA, kao i voljenu Kejt Vinslet koja se pridružila postojećoj Avatar ekipi, prošla je obuku ronjenja kako bi uspjela da na nekoliko minuta "diše" pod vodom.
Pored oskarovke Kejt Vinslet novi intrigantni članovi Pandora svijeta su i mladi ljudi koji tumače djecu fantastičnog filmskog para - Nejtiri i Džejka.
Prema Kameronovim riječima naglasak je ovaj put veći na likovima, na njihovim odnosima, na priči, kao i na emocijama.
Godine 2009. kada je film napravio revolucionarni iskorak sa 3D prikazom, autori su manje prostora dali odnosima i emocijama, dok očekivani nastavak AVATAR: PUT VODE upravo i traje duže iz razlioga postojanja većeg broja likova i posvećivanju njihovim karakterima.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Avatar - Put Vode

Nastavak kultnog filma "Avatar" iz 2009. godine, ovjenčanog sa najprestižnijim nagradama, konačno, nakon 13 godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svijet Pandore.

Avatar - Put Vode