PREMIJERA ALADIN


Srijeda 22. maja od 18:00 časova

Ne propusti da među prvima pogledaš novu Diznijevu igranu avanturu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Originalna Diznijeva animirana verzija filma iz 1992. godine snimljena je po motivima priče o Aladinu i čarobnoj lampi iz zbirke „1000 i jedna noć.

Premijera najnovije igrane verzije biće održana u srijedu, 22. maja, i to: sinhronizovane verzije u 18:00 časova i titlovane u 20:30h. Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa.

U filmu "ALADIN" igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelijepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi.

Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pjesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u djelovima prelijepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.

Vidimo se na premijeri!

Aladin

U režiji proslavljenog Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Aladin