PREMIJERA AD ASTRA


Srijeda, 18. Septembar u 20:00

Pogledaj premijerno Bred Pita u vrhunskom svemirskom spektaklu AD ASTRA!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Poznato je da Bred Pit godinama ponosno nosi epitet vrhunske glumačke zvijezde, a u najnovijem filmskom ostvarenju “Ad Astra” čija je premijera zakazana za 18. septembar u 20 časova, dostiže i one prave zvijezde, prisutne u beskonačnom prostranstvu svemira.
Karte za premijeru filma mogu se već sad kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Veliki jesenji naučno-fantastični hit sa holivudskim zavodnikom u glavnoj ulozi odiše misterijom, kako scenarijom tako i samim naslovom. Kada je projekat najavljen 2016. godine reditelj Džejms Grej je tada istakao da bi volio da napravi najrealniji prikaz svemirskog putovanja koji će biti smješten u igrani film i zbog toga je obratio pažnju na sve detalje pa tako i na sam naslov filma. Film je nazvan po latinskom izrazu Ad Astra koji u prevodu znači Do zvijezda.
Inspirisan romanom Džozefa Konrada "Srce tame" reditelj Džejms Grej se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je veoma neprijateljski raspoložen prema nama.

Priča prati astronauta Roja Mekbrajda koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja prijeti da ugrozi opstanak naše planete. Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mjesto u kosmosu.

Osim Bred Pita, u ostalim uogama našli su se i istaknuti glumci Tomi Li Džouns, Liv Tajler, Donald Saderland, Rut Nega i drugi.

Čekamo vas!

Ad Astra

Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja („Izgubljeni grad Z“) stiže nam naučna fantastika „Ad Astra”, sa holivudskom zvijezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Ad Astra