PORODIČNI DAN “KAKO DA DRESIRATE SVOGA ZMAJA 3”

Nedjelja, 10. mart, 12:00-17:00h

Dan za najmlađe uz novi crtać i pregršt zabavnih aktivnosti!

Ulaznice uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Na Porodičnom danu, u nedjelju, 10. marta bioskopska publika će imati priliku da pogleda nastavak jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena “Kako da dresirate svoga zmaja 3”!

U periodu od 12 do 17h u holu bioskopa Cineplexx Delta City biće organizovane kreativne radionice i crtanje po licu, a najmlađi će imati priliku da zajedno sa našim animatorima naprave ogromnog zmaja! Da zabava bude slađa potrudiće se Nutrino, mališane očekuje poklon Mali Politikin zabavnik, dok je poklone iznenađenja obezbijedio Sebamed.

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura koja govori o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom prijetnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svijet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Karte uskoro u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Kako da dresirate svog zmaja 3

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Kako da dresirate svog zmaja 3