PORODIČNI VIKEND


SUBOTA I NEDJELJA, 19-20. JUN

Porodični vikend uz sjajni crtać Luka i poklone sladoled i zabavnik za sve posjetioce!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Nova Dizni Pixar sinhronizacija LUKA označava pravi početak ljeta jer je ovaj film upravo to – vjetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mjestašca Portorosa.

U živopisnom i prelijepom primorskom italijanskom gradiću Dizni i Piksar su stvorili animirani film „Luka“ koji je priča o odrastanju i sazrijevanju dječaka Luke koji provodi nezaboravno ljeto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto i zajedno kriju jednu tajnu – oni su morska čudovišta. Reditelj filma je dobitnik nagrade Oskar Enriko Kasarosa.

Na Porodičnom vikendu, u subotu i nedjelju – 19. i 20. juna sve mališane pored prelijepe zabave na velikom platnu očekuje i poklon italijanski sladoled Algida – Haribo i dječji magazin Mali Politikin zabavnik.

Ulaznice su u prodaji!

Bioskop Cineplexx Delta City je mjesto opuštanja i pravi je izbor za bezbjednu zabavu, gdje je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mjera u cilju smanjenja rizika prenošenja virusa COVID-19.

Luka

Priča za djecu i odrasle koja donosi duh ljeta i koja nam stiže iz studija Dizni od reditelja, dobitnika Oskara, Enrika Kasarose.
Sinhronizovano!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Luka