PJEVAJMO 2 – PRETPREMIJERNO


OD 19. DECEMBRA

Ovog decembra prepustite se svim čarima koje film PEVAJMO 2 nosi sa sobom i uplovite sa vašim porodicama u prazničnu atmosferu uz najveće muzičke hitove, sjajne animirane junake i emotivnu priču koja će vam zagrijati srca.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama, dok se uvijek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svjetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvijezdu na svijetu - koju glumi globalna muzička ikona Bono, prvi put u animiranom filmu - da im se pridruži. Ono što započinje kao san o velikom uspijehu, postaje emotivni podsjetnik na moć muzike koja liječi i najslomljenija srca.

Ne propustite priliku da prvi pogledate ovaj sjajni animirani film od nedjelje, 19. Decembra, na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City.

Ulaznice su u prodaji!

Pjevajmo 2

U vrijeme novogodišnjih praznika, novo poglavlje crtaća PJEVAJMO stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pjesmama!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pjevajmo 2