PAKLENE ULICE 9 PRETPREMIJERNO!


OD ČETVRTKA, 10. JUNA

Vrhunske trke automobila, aviona, vozova i letećih kola biće prikazane u najnovijem dijelu sage koja traje skoro dvije decenije. Novo djelo Džastina Lija pretpremijerno od 10. juna u Cineplexxu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

,,Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobjeći od svoje prošlosti“ je jedan od razloga zašto se Dominik, Leti, Mia, Roman,Tej i Remzi opet udružuju. Od 10. juna počinje pretpremijerno prikazivanje najnovijeg nastavka sage koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom svijeta.
Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Paklene ulice 9: Paklena saga
će udružiti snage nama poznatih likova koji će prikazati vještine i umijeće koje ih neosporno čine najbržim timom sa velikog platna. Okupiće ih zajednički cilj da spriječe opasnost koje prijeti uništenju svijeta.

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta prijetnja će primorati Doma da se suoči sa grehovima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma vještog ubicu koji namjerava da uništi svijet: čovjeka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

Paklene ulice 9 režira Džastin Lin, koji je režirao treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svjetski blokbaster. Akcija se odigrava širom svijeta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City!

Paklene ulice 9

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dvije decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom svijeta.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Paklene ulice 9