NOĆ VJEŠTICA U CINEPLEXXU


Nedjelja, 31.oktobar

Pogledaj horor film u Cineplexxu za Noć vještica i budi u igri za super poklon – mjesečnu kartu za bioskop za tebe i još jednu osobu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Noć vještica u bioskopu uz horor film zvuči dobro! A još prilika da osvojiš super nagradu – mjesečnu kartu za bioskop za tebe i još jednu osobu po tvom izboru, još bolje!
Zato kupi na vrijeme svoju kartu za jedan od horror filmova koji će se naći na repertoaru u nedjelju, 31. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City: Noć vještica ubija, Rogovi ili Demoni.


Majkl Majers i ove Noći vještica, kao i godinama unazad predvodi ekipu zlokobnih junaka u filmu Noć vještica ubija. Zastrašujući horor Demoni donosi priču o ženi koja oslobađa demone kada krenu da se otkrivaju paranormalne sile iz raskola starog vjekovima između majke i ćerke. Film Rogovi će vas povesti na misteriozno putovanje sve do mitskog čudovišta.

Ulaznice za filmove su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Svi posjetioci Noći vještica, 31. oktobra, koji pogledaju jedan od horor filmova sa repertoara imaju priliku da osvoje mjesec dana bioskopa za sebe i još jednu osobu.

Svoje iskorišćene ulaznice uz kratku HOROR poruku**, ime i prezime i broj telefona, ostavite u posebnom sandučetu, a mi ćemo najkreativniju poruku nagraditi mjesečnom ulaznicom za bioskop za dvoje.


Pravila nagradnog konkursa

Demoni

Ime reditelja Nila Blamkampa širokoj publici već je dobro poznato. Svojim rediteljskim prvjencem iz 2009. godine, filmom Distrikt 9 zadobio je naklonost publike i kritike i zaradio nominaciju za Oskara.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Demoni

Noć vještica ubija

Noć vještica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Noć vještica ubija

Rogovi

Producent Giljermo del Toro svoje umijeće za stvaranje straha prenio je na priču o američkim urođenicima u svom najnovijem hororu sa elementima trilera!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Rogovi