NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE – ULAZNICE U PRODAJI!


OD SRIJEDE, 6. OKTOBRA

Čekanju je došao kraj! Najnoviji film o legendarnom agentu Džejmsu Bondu stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Bioskopsko iskustvo koji se ne propušta! Obezbijedite karte na vrijeme i doživite nastavak priče o voljenom agentu Džejmsu Bondu, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

U filmu NIJE VREME ZA UMIRANJE Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. U filmu takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen. Reditelj filma je sjajni Keri Džodži Fukunaga.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplex Delta City.

Nije vrijeme za umiranje

Danijel Krejg po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Nije vrijeme za umiranje