MATRIKS USKRSNUĆA – ULAZNICE U PRODAJI


OD 22. DECEMBRA

Kultna franšiza je napokon dobila svoj nastavak!
Pogledajte među prvima Matriks Uskrsnuća u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Prošlo je 18 godina otkad smo gledali posljednji film o ultimativnoj virtualnoj stvarnosti koji je u zvjezdane visine lansirao Kijanu Rivsa te inspirisao cijeli svijet.

Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, očaralo je gledaoce daleke 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizuelnim efektima, slojevitom, zahtijevnom pričom koja kombinuje filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju. Matriks će svojom složenom radnjom, uveliko inspirisanu filozofijom, gledaoce prisiliti na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu - na razmišljanje o identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktuelna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Svog „prethodnog“ života u fragmentima se prisjeća Tomas Anderson, to jest Neo. Pokušava da odgonetne šta mu se dogodilo i ko je on. U tome mu pomaže mladi Morfeus. Ni Triniti praktično ništa ne zna o ranijim zbivanjima u Matriksu. Ali, Neo i Triniti se susreću i uranjaju u još jedno putovanje kroz ovaj virtuelni svijet.

Dugoočekivano novo poglavlje revolucionarne franšize ponovno okuplja originalne zvijezde Kijanu Rivsa i Keri-En Mos u ulogama Nea i Triniti, pod rediteljskom palicom višestruko nagrađivane rediteljkee Lane Vačovski.

MATRIX: USKRSNUĆA, studija Warner Bros. u bioskop Cineplexx Delta City stiže pretpremijerno 22. decembra, a ulaznice za film su već u prodaji.

Matriks - Uskrsnuća

Kultna franšiza je napokon dobila svoj nastavak.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Matriks - Uskrsnuća