MALI ŠEF I POKLON RASPORED ČASOVA


OD SUBOTE, 4. SEPTEMBRA

Pogledaj nastavak neodoljive animacije iz 2017. i na poklon dobijas raspored časova!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nastavak animirane avanture, nominovane za nagradu Oskar ,,Mali šef“ iz 2017. godine, pretpremijerno stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City od 4. septembra.
Za sve djake pripremili smo poklon raspored časova za školu.
Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!


Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno djetinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procijene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture učestvovali su Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović i Darija Vračević.

raspored

Mali šef - Porodični biznis

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Mali šef - Porodični biznis