IZGUBLJENI GRAD - ULAZNICE U PRODAJI!


Od 31. Marta


Komedija koju smo dugo čekali i koja će sve oduševiti, opustiti i oraspoložiti!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Neponovljiva glumačka ekipa predvođena simpatičnom i svima omiljenom Sandrom Bulok, zgodnim i šarmantnim Čeningom Tejtumom, talentovanim Danijelom Radklifom zabaviće vas u ovoj sjajnoj komediji, uz pregršt urnebesnih situacija koje se prosto moraju vidjeti na velikom bioskopskom platnu.

Glumac kojeg ne treba posebno predstaviti, Bred Pit, osnažiće ovaj nesvakidašnji trio i to u originalnoj ulozi koju ćete vjerovatno dugo pamtiti i koja će vam nakon odgledanog filma još dugo zadržati osmijeh na licu.

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase.

Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživio i pronašao drevno blago prie nego što zauvijek bude izgubljeno.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Izgubljeni grad

Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživio i pronašao drevno blago prije nego što zauvijek bude izgubljeno.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Izgubljeni grad