INDIGO KRISTAL - ULAZNICE U PRODAJI


Od petka, 17. Marta


Priča je smještena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora.

Ulaznice su u prodaji!

detalji

Socijalnu dramu čija se radnja dešava u četiri dana, režirao je mladi reditelj Luka Mihailović kome je ovo debitantski film, a glavne uloge povjerene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću i Pavlu Mensuru.

Radnja filma smještena je u Šapcu, gdje pratimo tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu nakon što je odležao osam godina. Uz prijetnju da se vraća u zatvor ako napravi i najsitnije djelo, Vuk počinje svoj proces asimilacije u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje aludiraju na stari život. Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumijevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti cijeli projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

U ostalim ulogama našli su se i Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Ulaznice su u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx!