HORROR NIGHT BRAJTBERN


ČETVRTAK, 23. MAJ, U 20H

Zlo je pronašlo svog superheroja. Upoznajte ga na Horror Nightu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dijete sa druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlobnije? Film ,,Brajtbern” oduševiće fanove horor filmova uz kombinaciju zapanjujućeg novog žanra: superherojski horor!

Vidimo se 23. maja, u 20 časova, u bioskopu Cineplexx Delta City. Korisnike Cineplexx bonus kartice očekuje 100 dodatnih bodova, prilika za druženje sa prijateljima i nezaboravno iskustvo!

Nakon borbe sa neplodnosti, Torin ulogu majke ostvaruje dolaskom tajanstvenog dječaka u njen život. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvijek željeli - pametan, talentovan i znatiželjan. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Torin počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City!

Brajtbern

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dijete sa druge planete sletjelo na Zemlju ali umjesto da postane junak čovječanstva postaje nešto mnogo zlobnije.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Brajtbern