FANTASTIC BEASTS NIGHT


SUBOTA, 9. APRIL u 19 ČASOVA


Vratite se u magiju i razotkrijte tajne Dambldora!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Fantastično putovanje se nastavlja.
Dugoočekivani film slavne autorke Hari Poter serijala, Dž. K. Rouling i studija Warner Bros predstaviće sjajnu poslasticu za sve ljubitelje magije i svijeta čarobnjaka – FANTASTIČNE ZVIJERI: TAJNE DAMBLDORA i to na Fantastic Beasts Night događaju u bioskopu Cineplexx Dela City u subotu, 9. aprila od 19 časova.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.
Sve posjetioce očekuje poklon poster iz filma, dok će najsrećniji dobiti i specijalni Harry Potter poklon!

Mamut knjižara je obezbijedila popust od 10% za sve gledaoce filma Fantastične zvijeri: Tajne Dambldora na Harry Potter kolekciju. Popust mogu ostvariti uz prikazanu kartu za film.

mamut


VRIJEME JE ZA MAGIJU!


Profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog ,normalca. U nevjerovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

U glavnim ulogama našli su se Mads Mikelsen, Džud Lou, Ketrin Vaterston, Ede Redmajn, Ezra Miler i Alison Sudol. Režiju potpisuje Dejvid Jejts.

Ne propusti da saznaš tajne Dambldora na Fantastic Beasts Night događaju, zato obezbijedi svoje karte na vrijeme!

Fantastične zvijeri: Tajne Dambldora

Autorka Dž.K. Rouling vraća nas u najpoznatiji svijet čarobnjaka i magije u novom filmu Fantastične zvijeri: Tajne Dambldora!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Fantastične zvijeri: Tajne Dambldora