DAN ZALJUBLJENIH U CINEPLEXXU


od 10. do 14. februara

Praznik ljubavi je savršen povod da se posvetite voljenoj osobi i pokažete koliko vam ona znači!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Za sve romantične parove i ljubitelje filmova bioskop Cineplexx Delta City je pripremio razne aktivnosti. U srijedu, 14. februara, u periodu od 20h do 22h sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice - šampanjac Mionetto Prosecco, dok se uz pomoć Mirror photo bootha posjetioci mogu sami fotografisati i dobiti na poklon besplatnu fotografiju.

I to nije sve! Ukoliko romantični trenutak iz bioskopa zabilježen fotografijom podijelite na društvenim mrežama Instagram ili Facebook uz odrednicu #danzaljubljenihucineplexxu, u prilici ste da osvojite romantično putovanje za dvoje u Veneciju, po mnogima najljepši i najromantičniji grad u Evropi, ili utješnu nagradu romantični SPA ritual za dvoje u ekskluzivnom ambijentu Banya Wellness & Spa centra.

Za Dan zaljubljenih na repertoaru će se naći treći i ujedno posljednji nastavak svjetskog bestselera i fenomena “Pedeset nijansi - Oslobođeni”, koji je, sudeći po posjećenosti, izazvao veće interesovanje od prethodna dva dijela koja su imala ogroman uspijeh. Posjetioci će moći da posjete i Tamnu sobu, inspirisanu tajnom sobom Kristijana Greja iz filma i makar na trenutak zavire u svijet gospodina Greja.

A sve ljubitelje filmova koji se u periodu od 10. do 14. februara učlane u Cineplexx bonus klub očekuje 100 bodova dobrodošlice kao poklon za Dan zaljubljenih*.

U bioskopu potražite i ljubavnu kofu kokica po specijalnoj cijeni!

* Kako da dođeš do svoje Cineplexx bonus kartice i provjeriš pogodnosti koje te očekuju saznaj >>OVDJE.

Pedeset nijansi - oslobođeni

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pedeset nijansi - oslobođeni