DUMBO PREMIJERA


SUBOTA, 30. MART U 18:15H

Ne propustite porodični spektakl DUMBO, nakon 78 godina opet na velikom platnu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični spektakl Dumbo posle 78 godina ponovo stiže na velika platna, ovog puta kao igrana filmska priča, u režiji slavnog Tima Bartona!

Za sve ljubitelje čarolije koja se stvara u studiju Dizni, za sve mališane i one "velike", koji nikada nisu ni odrasli, ovog vikenda otvara sa cirkuska šatra u kojoj nas dočekuje najomiljenije slonče svih vremena!

Posle više od sedam decenija publika će imati priliku da uživa na velikom platnu u ovoj emotivnoj, vanvremenskoj priči o snovima i prijateljstvu!

Svečana premijera sinhronizovane verzije filma biće održana u subotu, 30. marta u bioskopu Cineplexx Delta City sa početkom u 18:15h. Karte su već u prodaji!

Očekujemo vas u subotu već od 17:30 časova, jer nas prije početka ovog sjajnog filma, očekuju animatori sa cirkuskim tačkama koji će zabaviti najmlađe posjetioce, ali i pokloni za sve posjetioce.

Ne propustite priliku da osjetite magiju bioskopa podignutu do visina po kojima Dambo leti i već danas kupite ulaznice za premijeru.

Dambo

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se njeguje porodica i u kome snovi lete.
Film se prikazuje u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Dambo