DINA – KARTE U PRODAJI


Od srijede 20.oktobra

Spektakularna avantura scenariste, reditelja i producenta filma – Denisa Vilneva.
Adaptacija remek-djela naučne-fantastike Franka Herberta na velikom platnu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcjenjenijim resursom koji postoji, najvrijednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovječanstva, u kom će preživjeti samo oni koji mogu da pobijede svoj strah.

U glavnim ulogama našli su se Timoti Šalame, Rebeka Ferguson, Zendaja, Džejson Momoa, Havijer Bardem i Džoš Brolin, a Vilnevova epska fantastika pokazaće svu genijalnost ovog žanra.

Roman ,,Dina“ već decenijama je nepresušna inspiracija za generacije stvaralaca različitih umjetnosti. Prvi film sa ovom temom koji je ugledao svjetlost dana bio je film Dejvida Linča iz 1984. godine. Iako nije zadovoljio kriterijume publike i kritičara, vremenom je dobio status kultnog ostvarenja. Međutim, skoro trideset godina kasnije, Denis Vilnev donosi nam potpuno novu adaptaciju romana ,,Dina“ u blokbasteru koji ostavlja bez daha.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City!

Dina

Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Dina