DAN ZALJUBLJENIH U CINEPLEXXU


ČETVRTAK, 14. FEBRUAR U 20 SATI!

Proslavite Dan zaljubljenih uz romantični film Berlin, volim te u bioskopu Cineplexx!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Zaplovili smo u februar, mjesec kada slavimo ljubav. Provedite romantično veče uz ljubavnu priču u bioskopu Cineplexx Delta City.

Očekuje vas film Berlin, volim te, pjenušavo vino Henkell Rose i mogućnost osvajanja nagradnog putovanja u Berlin za dvoje!

“Berlin, volim te” je najnoviji film iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom svijeta.

Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mjesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvjetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dijele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Premijera je zakazana za 20 časova, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Vidimo se!

Berlin, volim te

Nezavisni američki film koji se željno očekuje u 2019. godini, “Berlin, volim te”, biće premijerno prikazan 14. februara, a Podgorica će biti među svjetskim gradovima u kojima se održava paralelna premijera, istog dana širom svijeta.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Berlin, volim te