Comic Night Morbius


ČETVRTAK, 31. MART OD 20H


Intrigantni antijunak Majkl Morbius na Comic night-u u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Jedan od Marvelovih najkompleksnijh i najzagonetnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u antijunaka Majkla Morbius.

Posjetioce na na Comic nightu uz film Morbius u četvrtak, 31. marta očekuje poklon poster iz filma i dodatnih 100 bodova!

Početak je zakazan za 20 časova, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.


Oral-B će na početku projekcije obradovati dva najsrećnija posjetioca poklon električnom četkicom za zube genius X u vrijednosti od 214,00€.

Oral-B

Svi posjetioci će dobiti pristup ekskluzivnom online stripu Morbius, potrebno je samo da nam u periodu od 31.03. do 3.04. pošalju fotografiju ulaznica u poruci na Instagramu ili Facebooku.

Comic


U pokušaju da sebe i druge izliječi od rijetke krvne bolesti, Majkl Morbius pokušava veoma opasan ekperiment. U početku se čini da sve funkcioniše savršeno, ali ubrzo se otkriva mračna strana lijeka. Da li će Morbius uspjeti da nadvlada zlo ili će podleći negativnim efektima eksperimenta?

Saznajte da li je Majkl Morbius Marvelov superheroj ili superzlikovac?

Morbius

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Morbius