COMIC NIGHT “KAPETAN MARVEL”

ČETVRTAK, 7.MART U 20:00H

Neviđena avantura u istoriji Marvelovog univerzuma stiže na veliko platno Cineplexxa!

Kupite ulaznice među prvima!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Novi film “Kapetan Marvel”, koji sa velikim nestrpljenjem očekuju milioni fanova širom svijeta biće prikazan na Comic Nightu, u četvrtak, 7. marta, u 20:00h, a uz 3D projekciju filma posjetioce očekuje i ekskluzivni poster filma na poklon, druženje sa kostimiranim likom iz filma, ali i mogućnost da dobiju na poklon umjetnički crtež sebe kao superjunaka.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate ovaj nevjerovatni film u kome naslovnu ulogu tumači dobitnica Oskara, sjajna Bri Larson.

Smješten u 1990. godinu, film „Kapetan Marvel“ je potpuno nova avantura iz do sada neotkrivenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dvije rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba.

Glavne uloge u filmu tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Kapetan Marvel

Iz studija Marvel stiže nam potpuno nova avantura iz do sada neotkrivenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Kapetan Marvel