COMIC NIGHT UZ AKVAMENA I SPAJDERMENA!


četvrtak 13.decembra

Džejson Momoa kao Akvamen u fantastičnoj avanturi studija Warner Bros, zajedno sa animiranim filmom koji nas uvodi u novi Spajdermen svijet, biće prikazani u okviru Comic night događaja u četvrtak 13.decembra u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Noć za ljubitelje superheroja donosi titlovanu verziju filma „Spajdermen-Novi svijet“ sa početkom u 19:30 časova ili pretpremijerno film „Akvamen“ u 3D projekciji od 20 časova, i svim posjetiocima ekskluzivni poster filma na poklon.

Ukoliko se odlučite za omiljenog Marvelovog junaka, Spajdermena, u priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina, Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta. Majlsu će pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.

Uživate u filmovima iz DC univerzuma? Onda je „Akvamen“ pravi izbor za vas! Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje i veliki broj fantastičnih glumaca. Orma glumi Patrik Vilson, Amber Hard glumi kraljicu mora Meru, a Vilijan Defo je Akvamenov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oskar Nikol Kidman glumi kraljicu Atlanu, dok je Temuera Morison preuzeo ulogu Akvamenovog oca.

Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City, rezervacije nisu dozvoljene.

Vidimo se!

Akvamen

Akvamen je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Džejson Momoa a film je režirao Džejms Van.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Akvamen

Spajdermen - Novi svijet

Pomislili ste da znate cijelu priču o Spajdermenu? Spremite se na veliko iznenađenje. Vodimo vas u jedan novi Spajdermen svijet gdje Spajdermen nije više solo igrač nego sada više njih nosi masku.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Spajdermen - Novi svijet