COMIC NIGHT SPAJDERMEN


ČETVRTAK, 16. DECEMBAR u 20:00H

Omiljeni superjunak vraća se na veliko platno Cineplexx bioskopa!
Poklon poster za sve posjetioce!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Tom Holand na velikom platnu u ulozi omiljenog čovjeka-pauka u nastavku legendarne Marvelove franšize.

Spajdermen – Put bez povratka biće prikazan na Comic night događaju, u četvrtak, 16. decembra, u 20 časova. Sve posjetioce očekuje poklon originalni poster filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.


Tačno četiri godine nakon što je obukao crveno-plavi kostim, Tom Holand rame uz rame sa Benediktom Kamberbačom spreman je da osvoji velika platna. Prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen.

Kao i do sada, film obiluje scenama prepunim akcije, kao i dijaloga koji su istovremeno komični i poučni – u Spajdermenovom maniru.

Pored Toma Holanda i Benedikta Kamberbača, u glavnim ulogama gledamo Zendaju, Džejmija Foksa, Marisu Tomej, Vilema Dafoa, Džona Favroa i mnoga druga, poznata imena iz svijeta glume.

Spajdermen - Put bez povratka

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovjek-pauk u filmu Spajdermen: Put bez povratka.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Spajdermen - Put bez povratka