COMIC NIGHT OSVETNICI: KRAJ IGRE 3D


SRIJEDA, 24.04.2019. U 20:00H

Sjajne vijesti za sve one koji sa nestrpljenjem čekaju Marvelovo epsko finale!

Karte za premijerno prikazivanje filma ,,Osvetnici - Kraj igre" su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalje

Premijerno u srijedu 24. aprila u bioskopu Cineplexx Delta City od 20 časova uživajte u neponovljivom spektaklu na velikom platnu i budite dio finalne borbe!

Na Comic Night događaju sve posjetioce očekuje poklon poster iz filma, a za piće dobrodošlice pobrinuće se Nikšićko pivo!

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, natjeraće preživjele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel.

Kevin Fejgi producira film, a Antoni i Džo Ruso su reditelji. Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Glavne uloge tumače: Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.

Vidimo se u Cineplexxu!

Osvetnici - Kraj igre

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svjedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Osvetnici - Kraj igre