COMIC NIGHT CRNA UDOVICA


ČETVRTAK, 8. JUL OD 20 ČASOVA

Najnoviji Marvelov akcioni spektakl u bioskopu Cineplexx Delta City!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Prvi film četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma stiže sa Skarlet Johanson kao Natašom Romanov u filmu ,,Crna udovica“. Comic night događaj zakazan je za četvrtak 8. jul od 20 časova, a sve posjetioce očekuje poklon poster iz filma.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.


Ljubitelji Marvela uživaće u solo avanturi Nataše Romanov, pod rediteljskom palicom Kejt Šortlend. Radnja filma smještena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu ,,Kapetan Amerika: Građanski rat" iz 2016.godine, kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću, kao i suočavanja sa neposrednim prijetnjama. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje. Nedovršeni posao i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvela da je riječ o periodu prije nego što je heroina postala Osvetnik.

Skarlet Johanson reprizira ulogu Marvelove heroine Nataše Romanov, Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej - poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina.

Ulaznice za Comic night i film ,,Crna udovica“ u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City!

Crna udovica

Prvi samostalni film jedne od najpoznatijih Marvelovih junakinja - Crne udovice.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Crna udovica