CINEPLEXX USKRŠNJA ZABAVA


SUBOTA, 23. APRIL,
OD 12 DO 17H

Sjajna praznična zabava u Cineplexx bioskopu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U subotu, 23. aprila, najmlađi posjetioci bioskopa, prije ili nakon filma, mogu se zabaviti u periodu od 12 do 17h u kreativnoj radionici inspirisanoj Uskrsom. Čeka ih maskota Zeka, a na poklon će dobiti dječji magazine Mali politikin zabavnik.

Na repertoaru će se naći sjajne sinhronizovane uskršnje avanture ,,Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ i "Koko zeka i tajna mrkog hrčka“, kao i najgledaniji crtaći proteklog mjeseca ,,Sonik 2“ i “Pocrvenjela panda”.

Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvijek da uništi Uskrs. U zavjeri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspjeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači vjerovati nekome - čak i lisici. Šta će se stvarno desiti saznajte u filmu ,,Zečija akademija: Nemoguća misijaja“.

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Koko Zeke, mladog junaka rođenog kao polukokoška, poluzec, a kog je usvojio kralj Petar, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim uprkos svojoj različitosti, Koko Zeka je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva - njegov vlastiti ujak - pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Koko Zeka kreće u epsku trku s vremenom kako bi ga zaustavio zajedno s Abeom, sarkastičnom kornjačom, i Meg, nemilosrdnim stručnjakom za borilačke vještine.

Sve članove Porodičnog film kluba očekuju popusti na kupljenu ulaznicu, dok ih za kupljene 3 ili 4 ulaznice očekuje super popust uz Porodični paket! Za sve one koji se još uvijek nisu učlanili, registraciju mogu izvršiti OVDJE

Vidimo se u bioskopu Cineplexx Delta City!

Pocrvenjela panda

Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenjela panda.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Pocrvenjela panda

Sonikov Film 2

Omiljeni plavi jež na svijetu se vraća u avanturi sljedećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Sonikov Film 2

Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Koko Zeke, mladog junaka rođenog kao polukokoška, poluzec, a kog je usvojio kralj Petar, poznati pustolov.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka

Zečija akademija: Nemoguća misijaja

Zečja škola je u stanju pripravnosti.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Zečija akademija: Nemoguća misijaja