CINEPLEXX HALLOWEEN NIGHT


SRIJEDA 31. OKTOBAR

Majkl Majers predvodi ekipu zastrašujućih likova na Halloween Nightu u bioskopu Cineplexx Delta City! Maskiraj se, zabavi i postani jedan od njih!

Čekamo te!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Koliko strave i užasa nam donosi najnovija Noć vještica saznajte na Cineplexx Halloween nightu u srijedu 31. oktobra!

Ljubitelji horor filmova uživaće u specijalnoj atmosferi i repertoaru, a svi posjetioci koji dođu maskirani moći će da učestvuju u foto aktivaciji, da se slikaju u „jezivom” Cineplexx kutku i osvoje specijalne nagrade!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Strod koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, a Nik Kasl vraća se na veliko platno kao Majkl Majers koga je glumio u prvom filmu franšize. Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpetner. Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmiju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Uz najnoviji film popularne franšize „Noć vještica” na repertoaru će se naći i horori: „Park užasa” i „Opatica iz pakla”.

Da li ste spremni?

Noć vještica

Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svijetu Džejsonom Blumom (“Bježi!”, “Podijeljen”, “Paranormalna aktivnost”).

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Noć vještica

Opatica iz pakla

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja zla i Anabel.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Opatica iz pakla

Park užasa

Izvršni producent serije „Živi mrtvaci” i reditelj filma „Paranormalno 5” donose napeti horor „Park užasa”. Maskirani serijski ubica pretvara horor tematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posjetioci misle da je to sve dio programa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Park užasa