BLACKPINK THE MOVIE


SRIJEDA, 4. AVGUST U 20:00 ČASOVA

Događaj koji fanovi Blackpinka ne smiju propustiti!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Blackpink, planetarno popularna južnokorejska grupa slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma BLACKPINK THE MOVIE!Film će biti prikazan u bioskopima širom svijeta, dok će u Podgorici obožavaoci ove grupe film moći da pogledaju u u srijedu, 4. avgusta u 20:00 časova, u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Blackpink The Movie
je poseban poklon za sve Blinks - fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pjesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa, od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine imaju sve više fanova. Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput The Room of Memories - momenat dijeljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija; Beauty - snimci sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i Exclusive Interviews sa porukama za sve obožavaoce.

U nastavku gledamo prepoznatljive pozornice BLACKPINK-a koje prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svijet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u film una velikom platnu. Sva sjećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, uapkovani su kao ,,poklon za sve obožavaoce" u Blackpink The Movie.

THE SHOW (2021), IN YOUR AREA (2018) i još desetak hit pjesama s BLACKPINK-a dio su ovog filma i obožavaocima će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su i oni dio koncerta.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Blackpink - The Movie

Omiljena ženska grupa BLACKPINK slavi petogodišnjicu osnivanja grupe filmom BLACKPINK THE MOVIE.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Blackpink - The Movie