BALKANSKA MEĐA PREMIJERA


subota 30. marta u 20 časova

Svečana premijera sa ekipom filma u Podgorici!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Inspirisan istinitim događajem, film Balkanska međa, koji nosi snažnu mirovnu poruku protiv rata, duboko će dirnuti svakog gledaoca.

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu ,,Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomjernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.

Film prikazuje tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da prije NATO trupa zauzme aerodrom Slatina u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radoičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka (Aleksandar Srećković).

Film predstavlja pravi umetničko djelo, prikazujući borbu dobra i zla, ali ne u političkom, već u umjetničkom smislu.

Svečana premijera, na kojoj će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma, biće održana u subotu 30. marta sa početkom u 20 časova.

Ulaznice u prodaji.

Balkanska međa

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomjernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Balkanska međa