ACTION NIGHT PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO


SRIJEDA, 31. JUL 2019. U 20:00h

Nakon osam filmova stiže potpuno novi projekat franšize Paklene ulice - Hobs i Šo!
Ne propustite premijerno uz prvi Action Night u bioskopu Cineplexx!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pogledaj premijerno PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO u srijedu 31. jula u 20 časova na prvom Action Night-u u bioskopu Cineplexx Delta City!

Očekuje vas piće dobrodošlice - novo Nikšićko IPA pivo, dok je partner događaja Castellana za one koji budu imali najviše sreće pripremila poklon vaučere u vrijednosti od 50,00€ za kupovinu goriva i auto djelova. Zato ne čekajte, obezbijedite najbolja mjesta na vrijeme!

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO.

Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predjela Černobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Ulaznice su dostupne online i na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Paklene ulice - Hobs i Šo

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Paklene ulice - Hobs i Šo