ŠAZAM GNIJEV BOGOVA – ULAZNICE U PRODAJI


Srijeda, 15. mart u 19:30h


Da li će Šazam uspjeti da spasi svijet i pobijedi ćerke Atlasa?

Karte su u prodaji!

detalji

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije! U slučaju 14-godišnjeg dječaka Bilija Batsona potrebno je samo reći ŠAZAM!

Jedan od najduhovitijih likova iz DC univerzuma, Šazam, vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx i to premijerno u srijedu 15. marta u 19:30 časova.


David F. Sandberg vraća se režiji nastavka, nakon što je prvi film zaradio 365 miliona dolara širom svijeta, dok je Henri Gajden i ovog puta napisao scenarij pun akcije i smijeha.. Uloga naslovnog heroja opet je povjerena Zakariju Leviju, a pridružuju mu se Ašer Ejndžl i Džek Dilan Grejzer.

Nastavlja se priča tinejdžera Bilija Batsona, koji se, nakon što izgovori čarobnu reč Šazam! transformiše u superheroja. Obdaren moćima bogova, Bili Batson i druga udomljena djeca još moraju da nauče kako da usklade tinejdžerski život sa alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njihovom ukradenom magijom, Šazam i njegova porodica moraće da se bore za svoje živote i sudbinu cijelog svijeta.

Da li će Šazam uspjeti da spasi svijet i pobijedi ćerke Atlasa?
Saznajte od 15. marta u bioskopu Cineplexx!

Šazam! Gnijev Bogova

David F. Sandberg vratiće se režiji nastavka nakon što je prvi film zaradio $365 miliona širom svijeta. Henri Gajden se vraća kao scenarista.

Šazam! Gnijev Bogova