LABUDOVO JEZERO, BOLJŠOJ, 2022

NEDELJA, 27. JANUARA U 16:00

Velika legenda o zagonetnoj labud-ženi je jedan od najromantičnijih baletskih klasika.

Ulaznice u prodaji!

9,00€ Pojedinačna cijena
7,20€ 3 ili više prenosa

Ovaj događaj je prošao.

KRATKI SADRŽAJ

Velika legenda o zagonetnoj labud-ženi jedan je od najromantičnijih baletskih klasika, koji je na odgovarajući način smješten u eru otmenih romansa, karakterističnih po eleganciji, stilu i harmoniji.

Sa čuvenim lirskim uspjehom Petra Iljiča Čajkovskog, „Labudovo jezero“ prikazuje tragičnu ljubav između princeze Odete i princa Zigfrida i bez sumnje će biti izvedena do savršenstva uz pomoć neuporedive virtuoznosti velikog ruskog Boljšoj baleta. Ovo univerzalno i očaravajuće remek djelo ljubavi, prevare i drame se mora pogledati.

Princ Zigfrid, namamljem na obale misterioznog jezera, svojim alter-egom Zlim genijem, nailazi na najljepšu labudicu Odetu i zaklinje joj se na svoju ljubav. U dvorcu potencijalne nevjeste pokušavaju da dobiju naklonost otmenog princa, ali zanosna labudica Odilija prijetnja je po Zigfridovo obećanje dato Odeti.

Labudovo jezero Boljšoj baleta predstavlja primjer dramatične napetosti i ljepote pokreta koja zaustavlja dah, a primabalerina Olga Smirnova predvodi ekipu, senzacionalnu poput crnog labuda i dirljivu poput bijelog labuda.

Pojedinačne karte su u prodaji po cijeni od 9,00€ po predstavi.
Za 3 ili više prenosa cijena iznosi 7,20€ po predstavi.

Labudovo jezero, BOLJŠOJ, 2022

SNIMAK

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Labudovo jezero, BOLJŠOJ, 2022