Krcko Oraščić, BOLJŠOJ, 2021/22


NEDELJA, 12. DECEMBAR U 16:00

Uz legendarnu muziku Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelijepa zimska bajka će zasijeniti mnoge ljubitelje baleta.

9,00€ Pojedinačna cijena
7,20€ 3 ili više prenosa

Ovaj događaj je prošao.

KRATKI SADRŽAJ

Jedan od najvećih klasika na svijetu, Krcko Oraščić, biće prikazan na velikom platnu bioskopa Cineplexx Delta City u nedjelju, 12. decembra sa početkom u 16 časova. Uz legendarnu muziku Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelijepa zimska bajka će zasijeniti mnoge ljubitelje ove umjetnosti.

Na Badnje veče, Marija i njena cijela porodica su se okupili oko božićnog drveta da proslave Božić. Ona dobija magični poklon od svog kuma Droselmajera i uskoro ova Badnja noć će neočekivano promijeniti tok njenog života. Marijina nova lutka oživljava i vodi je u vrtoglavu avanturu.

Izuzetno djelo Čajkovskog, kojeg oživljavaju igrači Boljšoj baleta, donosi zadovoljstvo za srce i uši ljubiteljima muzike svih generacija. Doživite ovaj praznični klasik u društvu cijele porodice zajedno sa Marijom i njenim princem Krckom Oraščićem na velikom platnu.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City, a cijena iznosi 9,00€ za jedan prenos i 7,20€ za ulaznice kupljene za 3 ili više prenosa.

Krcko Oraščić, BOLJŠOJ, 2021

SNIMAK

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Krcko Oraščić, BOLJŠOJ, 2021