Anđeo uništenja, NY MET, 2017

Subota, 18. novembar u 18:55H

Metropolitan opera predstavlja američku premijeru kompozitora Tomasa Adesa, “Anđeo uništenja”, inspirisanog istoimenim klasikom reditelja Luisa Bunjuela iz 1962. godine.

9,00€ Pojedinačna cijena7,20€ Cijena za kupovinu ulaznica za 3 ili više prenosa

Ovaj događaj je prošao.

KRATKI SADRŽAJ

Nakon premijere na festivalu u Salzburgu 2016. godine, Njujork Tajms je operu “Anđeo uništenja” nazvao inventivnim i odvažnim događajem. Ova opera je fantazija o večeri sa koje gosti ne mogu da pobjegnu. U formalnoj večeri u jednoj bogataškoj palati, gosti nisu u stanju da napuste prostoriju. Ostavši bez hrane i vode, prisiljeni su da koriste svu svoju domišljatost kako bi preživjeli.

Tom Kerns, koji je napisao libreto, režira novom produkcijom, pod dirigentskom palicom Tomasa Adesa. Brojna operska trupa izvodi ovo savremeno djelo među kojima su: Odri Luna kao Leticija Majnar, Džozef Kajzer kao Edundo de Mobile, Amanda Ećalaz u ulozi Lusije de Nobile, Sali Mathus kao Silvija de Avila i Sofi Bevan kao Beatris.

Kupovinom karata za 3 ili više izvođenja u sezoni ostvaruje se pravo na sniženu cijenu karte od 7,20€. Pojedinačne karte su u prodaji po cijeni od 9,00€ po predstavi.

Anđeo uništenja, NY MET, 2017

MET PREMIJERA
Kompozitor: Tomas Ades
Subota, 18. novembar u 18:55
Trajanje: 172 min

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Anđeo uništenja, NY MET, 2017