Men's Night “KINGSMAN: ZLATNI KRUG”


Četvrtak, 21.septembar u 20:30 H

Veče za jači pol uz sjajan špijunski film i poklone!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Men’s Night u bioskopu Cineplexx Delta City biće održan uz premijeru fenomenalnog špijunskog filma KINGSMAN:ZLATNI KRUG u četvrtak, 21. septembra, sa početkom u 20:30h.

Sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice Gentlman Jack, vaučeri za besplatno testiranje inteligencije koje je obezbijedila Mensa Crna Gora, a za one koji budu imali najviše sreće Fudbalski savez Crne Gore pripremio je ulaznice, dresove reprezentativaca i mnoge druge poklone iznenađenja.

Teron Edžerton se vraća kao Egzi, mladić koji je u prvom dijelu filma izabran za novog pripadnika nezavisne, međunarodne obavještajne agencije Kingsman. U drugom nastavku junaci se suočavaju sa novim izazovima.
Kada njihovo sjedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane.
U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobijedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

U ulozi glavnog negativca gledaćemo Džulijen Mur, protiv koje će se boriti fenomenalna ekipa britanskih i američkih špijuna: Teron Edžerton, Kolin Firt, Mark Strong, Čening Tejtum, Hali Beri, Pedro Paskal i Džef Bridžis. Među ova velika holivudska imena, progurao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe.


Ulaznice za Men’s Night se već nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Kingsman: Zlatni krug

„Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj da svijet bude sigurno mjesto.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Kingsman: Zlatni krug